dilluns, 13 de juny del 2016

LECTURES PER L'ESTIU

Aprofitant que s'acaba el curs, hem  fet una selecció de lectures que creiem interessant perquè els nens i les nens llegeixin aquest estiu.

A PARTIR DE 3 ANYS                                                      

http://www.grup62.cat/usuaris/libros/fotos/199/original/198080_en-teo-fa-vacances_9788499324616.jpg 

EN TEO DESCOBREIX EL MÓN és una àmplia col·lecció amb més de quaranta títols on en Teo presenta diferents escenes de la vida quotidiana. De la mà d'en Teo, el nen podrà identificar-se amb els diversos personatges i situacions, i reviurà el món que l'envolta.Tots els títols de la col·lecció tenen una guia didàctica per entretenir el nen tot estimulant-li la curiositat i la creativitat.

 

    






PETITS DESCOBRIMENTS són primers llibres de coneixement que combinen il·lustracions, fotografies i textos senzills. Una col·lecció que mostra, als més petits, el procés d'una realitat propera al seu origen  






 EN CIGRONET -CONTE POPULAR-978-84-479-3073-9


PETITS CONTES són contes populars que permeten treballar la comprensió lectora en sis escenes escrites en lletra de pal, treballar la lectura de la imatge i implicar els adults en la lectura amb els infants.








4-5 ANYS




 
Amb la col·lecció VET AQUÍ UN GAT, a més d’escoltar la narració de Hansel i Gretel, els nens i les nenes podran realitzar un munt d’activitats com relacionar, dibuixar, comptar, identificar, pintar, etc., ambientades en els escenaris d’aquest conte. Cada activitat pretén estimular, de manera lúdica, el desenvolupament de diferents habilitats.





Un nou conte del tàndem Mònica Usart & Roser Calafell, per descobrir als nens i les nenes els secrets del cel.

Torna en Berenguer, protagonista de Mirant el cel, aquest cop per explicar-nos què són els núvols. Com es formen, quants n'hi ha, quins efectes òptics produeixen? Aquestes preguntes i moltes més per als petits curiosos (i els no tan petits).   






A CONTES DESEXPLICATS trobareu personatges i relats clàssics capgirats com un mitjó. Amb arguments plens de sorpreses i molt d'humor que faran volar i desenvolupar la imaginació dels primers lectors.







6-7 ANYS




Tens por? No m’ho crec! Visita amb nosaltres un castell misteriós ple de sorpreses i vine després a conèixer l’ogressa Lola Gola i les seves sis increïbles nebodes.
COMENÇO A LLEGIR són històries curtes escrites amb lletra lligada per aquells infants que comencen a dominar la tècnica de la lectura i que volen triar una temàtica diferent, allunyada ja dels contes més clàssics.




 
Totes les pors del món, totes, les té un sol nen. Les carrega ell tot sol i per això  vincla l'esquena, fa cara de tristor i tothom el defuig. Però ella prova de fer una vida normal i, fins i tot, va a l'escola. I és una professora qui intentarà trobar-hi una solució.
La SÈRIE GROGA DELS GRUMETS és el primer graó en la introducció dels primers lectors en la lectura de novel·les de temes variats. Els llibres són agrupats segons que el tractament es caracteritzi per l’humor, la fantasia o l’aventura; i pel realisme, la vida quotidiana, els conflictes personals i socials en l’apartat anomenat l’aventura de viure.





Ajuda els dinoamics a salvar del sisme marí els participants del Torneu Palafit. Us quedareu de pedra!

És temps de competicions, en la prehistòria dinozoica! El Mumu i els seus amics van al mar per participar en el Torneu Palafit. Però hi fan un trist paper, mentre que els seus rivals semblen invencibles... Quin desastre! Però, quan es produeix un sisme marí, els dinoamics són els únics que mantenen la calma. Aconseguiran salvar tots els concursants abans que les onades els arrosseguin?