dijous, 26 de març del 2015

NOVETATS JUVENILS

El diari de la cabra Clarke



La Margaret Clarke, ai, no!, la Cabra Clarke -com s'ha batejat ella mateixa (i sí, és perquè està com una cabra!) -va tenir una crisi nerviosa i va acabar a un hospital psiquiàtric. A la sortida, decideix, juntament amb la colla d'amics de l'institut, començar el "Projecte de la Felicitat". I deixarà constància al seu diari de tot el que passa.
Quan les coses es compliquin ho compartirà amb els seus personatges literaris preferits, com en Holder, el protagonista d'E/ vigilant en el camp de sègol, o en Laurence Darcy, el germà petit d'en Fitzwilliam Darcy a Orgull i prejudici.
No tothom l'hi posarà fàcil, però la Cabra no deixarà mai de somriure.

· Editorial: Fanbooks
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Pàg.: 260   ·  Mides: 14 x 22
· EAN: 9788416297221
· PVP: 16,95 € 




El càsting


Quan la Núria torna de vacances té un desengany amorós important. El noi francès amb qui s'havia estat petonejant i amb qui esperava mantenir una relació a distància no ha trigat gaire a penjar al facebook una foto amb una altra noia. Sort que aquest any la tornada a l'institut té un alicient: el Pol Nubiala, un actor de serials de TV3, anirà a la seva classe. És guapo i famós, i a més, té l'encàrrec de buscar una noia que faci un paper secundari en la sèrie que està rodant. La Núria i la seva amiga Sara s'hi presenten i ben aviat descobreixen que les proves del càsting són molt especials...
· Editorial: La Galera (Català)
· Col·lecció: Lluna roja
· Enquadernació: Rústica amb solapes
· Mides: 15,0 x21,5
· EAN: 9788424654382
· PVP: 17,95€.